Supervisie

Jij als professional in je kracht!

Werk jij als professional met ouders en kinderen in een scheidingssituatie en heb jij behoefte aan ondersteuning bij casuïstiek, dossiervorming, het schrijven van stukken en andere vraagstukken die spelen? Dan is het inzetten van supervisie mogelijk passend voor jou!

Wat is supervisie?
Supervisie is een vorm van ondersteuning waarin professionals, die werken met mensen, de eigen stijl van werken optimaliseren en actualiseren. Hierbij kijkend naar de werk methodes, sterke kanten, valkuilen, uitdagingen en allergieën. Leerdoelen worden samen op een rij gezet.

Doel supervisie
Door regelmatig zelfreflectie toe te passen en te sparren met een supervisor neemt het analyserend vermogen toe, de eigen houding wordt verder doorontwikkeld en vraagstukken kunnen vanuit andere invalshoeken worden bekeken.

Supervisie voor jou
Werkend in de praktijk met ouders en/of kinderen in een scheidingssituatie, wordt er vaak een beroep gedaan op kennis, ervaring, inzicht, houding, gedrag en schrijfvaardigheid. Als professional is het fijn te weten dat jij hier niet alleen voor hoeft te staan.

Duur
Het inzetten van supervisie kan voor de duur van 1 1/2 uur per sessie, middels een fysieke afspraak of skype/facetime, worden ingezet. Eenmalig, wekelijks, maandelijks of wanneer jij vindt dat het nodig is.

Kosten
De kosten van supervisie via Marieke Lips van KidsInbetween bedragen 75 euro vrij van BTW voor 1 1/2 uur.

Over Marieke Lips
Marieke is afgestudeerd jurist met een Master Nederlands Privaatrecht, waaronder een minor Jeugdrecht.
Zij is ontwikkelaar van de rol van de Kindbehartiger, opgeleid tot bijzondere curator in Jeugdzaken, trainer Familie- en Jeugdrecht, kinder- en gezinscoach en onder andere gespecialiseerd in systemisch werk. Daarnaast heeft Marieke vanuit de oprichting van de Beroepsorganisatie Kindbehartiger veel ervaring in het overkoepelend meedenken bij casuïstiek, de eigen houding als professional, het schrijven van stukken alsmede in het werken met ouders en kinderen in een scheidingssituatie.

Contact
Wil jij gebruik maken van supervisie? Vul dan bijgaand contactformulier in waarna wij samen een afspraak inplannen:
[contact-form-7 id=”697″ title=”Contactformulier 1″]